Gambar lagi..

My brother, dd & his fiancee(Ann). Engaged pada 6.7.08..cantik tu date kan. Sama padan….. Selamat bertunang. All the best!

Yang ni sister saya(mimi) sedang study di UiTM. Kebetulan pergi ke Airport KK dan terjumpa dengan Stacy(AF6). Tangkap gambar….. Stacy friendly and cute orangnya. Tahniah! Stacy.

Ni brother lagi(dd) jadi rock dengan niece kami, namanya macam fiancee dd juga, Ann. Cute and nakal..

Gambar bersama sempena hari pertunangan niece, yang ditengah-tengah tu. Ai ai waktu tu baru 4 bulan. Niece(oton) bertunang dengan handsome guy dari Kiulu.

See…….Ai ai and Mui mui bergambar sama2.

Yang ni Natalie, anak brother yang tinggal di Melaka sekarang ni. Natalie lahir pada Mei, 2006.

Mama dukung Ai ai, yang pada masa itu baru 1 bulan 16 hari, kami sekeluarga picnic di tepi laut.

Ni sister lagi, gambar khawin last year. Next gambar….baby dorang Hilney Andreana

Sambung………

6 Comments

  1. mama leeshawn said,

    July 24, 2008 at 3:56 am

    ahahaha jen… odoi mcm poh wrestling derang c aiai ma muimui…. ganas lah sumandak sa… begitu kah ciri2 future un….. adui mcm mo sedia dlu mental n fizikal mo menghadapi karenah sumandak2 kita ni… adangal kanegi… tau mcm mama derang kot ni… asangal.. huhuhu… c ya around..

  2. aiai2u said,

    July 24, 2008 at 6:22 am

    Hai mama leeshawn, arm wrestling bah mui2 and ai2 hahaha… candid camera hari tu. adakah ciri2 un…tu? hahah…. kasi ajar take one do!!!..a.a.ahhaha asangal! C ya around….

  3. matt@circle_star05 said,

    October 31, 2008 at 7:05 pm

    heloo..
    my dear lovely sista’ in the world..
    hehehe…well,this is my first time to leave a comment …hehehe…first of all,i realy miss my whole family in sabah..MMuuuaahhh!
    sia mau sibuk2 bah ni..ko syg adik ko d sini kan?
    hahaa…kita ada gmbar SATU FAMILY kah?
    ok lah…sia mau blajar2 support sista sia suda ni…hehe..ko mau gmbr2 kami d melaka?
    sia ada 55 555 keping gmbar t’masuk 5 555keping yg rusak…hahahaa…kalu ko mau tips2 memasak,ko kasitau sia….siok ada blog mcm ni..sepa tdk tgk kan…uuuiii…rugi OoOo…hehehe…
    produk sia buli kasi tayang d sini kah?
    ALPHA LIPID…hehe….ok lah..
    kami d melaka kirim salam sma family d sabah..
    MMmMuuuaahhh..!

  4. matt@circle_star05 said,

    October 31, 2008 at 7:11 pm

    kemungkinan sia mau balik kg sma mummy c chris utk membincangkan hal2 bisnes..kami dua urg jak…
    so ,by next year kami terbang lah..apa2 hal kami akan inform jgk lah..
    bubye..

  5. matt@circle_star05 said,

    October 31, 2008 at 7:14 pm

    mcm sia ada nmpak gmbar c NONOY..kirim salam ar….hahahahah

  6. aiai2u said,

    November 6, 2008 at 1:41 pm

    Mat…….

    Khabar baik2 kami semua ni. Brother yang disayangi hehehe…. Banyak artikel yang menarik di dalam ni, jgn lepas peluang baca k! O ya, awal tahun bulan berapa datang? Stay di rumah kakak lah! Sudah buat house warming & birthday ai ai pada 1.11.08 baru2 ni. Ok, promote Alpha Lipid lah mat dalam ni web k. Bagi kakak resepi masakan heheh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: