Klik lagi…

See…4 orang sedang memperagakan pakaian tradisi suku kaum dusun-lotud. Inilah pakaian tradisi untuk dipakai pengantin. Pakaian ini ada uniknya tersendiri. Pakaian tradisi ni boleh ditempah daripada orang-orang tertentu ja. Harga boleh tahan juga. Tidak ramai yang diturunkan kemahiran menjahit dan menghias pakaian tradisi ini. Kalau ada yang berminat boleh email aiaijung01@gmail.com.

Apa ni? Ohhh….pintu gerbang pula ni digunakan pada majlis-majlis spt khawin dll. Boleh didapati di Kedai Roslin Ginsuok di Tuaran. Roslin Ginsuok, adalah artis Sabah yang mempunyai kelunakan suara pabila menyanyi. Dia ni seorang yang sangat komited kepada pelanggannya. Harga yang diberikan adalah berpatutan untuk pintu gerbang. Pelbagai perkhidmatan yang lain seperti menjahit dan design pakaian dan lebih special lagi dia ni boleh jadi Mak Andam, dia pandai makeup!… dia seorang yang kreatif dan friendly pula tu. Anda ingin bertunang? Berkhawin? Ingin membuat fesyen pakaian? atau ingin menghadiri majlis-majlis yang memerlukan anda nampak cantik, natural? Jadi jangan ketinggalan mendapatkan sentuhan Roslin dengan menghubunginya di No. hp:0148643489 atau datang terus ke Kedai Roslin Ginsuok di Pekan Tuaran.

Kenalilah Roslin Ginsuok, dialah yang menyanyikan lagu Kuch Kuch Ho Ta Hai dalam versi Kadazandusun. Dia tetap kelihatan comel…

Advertisements

5 Comments

 1. mama leeshawn said,

  July 25, 2008 at 4:29 am

  hahaha…. makin ramai pengunjung ko ni toe… wah c ita bikan men lai senyum… senyum doremon… manis gitu… p/s….. siap promote ni…. ….

 2. mama leeshawn said,

  July 25, 2008 at 4:31 am

  ow lupa pla… ko c gambar yg dekat skit ba toe… bru dpt tingu tu….. keunikan dia….

 3. aiai2u said,

  July 25, 2008 at 5:06 am

  Hai toe,

  kira mau gambar yg dekat tapi tada yang dekat, ko ada baju gitu kah? Yg ko pakai time church atau mana2? boleh saya simpan sini…. kalau ada…fahamlah tu kan…. boleh yang lain tgk2 pakaian tradisi lotud.

 4. mama leeshawn said,

  July 28, 2008 at 6:10 am

  ada… mcm mo c you….

 5. aiai2u said,

  July 29, 2008 at 2:27 pm

  mama leeshawn,

  bgtau ja, then boleh scan..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: